Dışarıdan bakıldığında 50mm genişliğinde alüminyum kapaklar görülür. İsteğe göre yatay ve düşeyde farklı kapaklar seçilebilir. Kapaklı cephelerin silikon cephelerden farkı cam panellerin dışarıdan baskı profilleriyle mekanik olarak sabitlenmesidir. Kapaklar bu baskı profilleri üzerine geçirilir
Tamamen cam görünümü istendiğinde silikon cephe sistemler tercih edilir. Bu sistemde cam kasetler arasında ince (16mm) fuga boşlukları bulunur ve dışarıdan alüminyum görülmez.
Alüminyum düşey ve yatay taşıyıcı profillerle alt konstrüksiyon oluşturulur
Transparan cephelerin uygulama amacı gün ışığından en iyi şekilde faydalanmak ve iç mekanın genişliğini sağlamaktır. Bu cephe türünde uygulanan cam rengi şeffaftır. Bu sayede hem içeriden hem de dışarıdan bakıldığında cepheye estetik ve zengin bir görünüş sağlar. Uygulama alanları çoğunlukla alışveriş merkezleri ve mağazalardır. Bu sayede müşterinin rahatlıkla iç mekanın görmesi de sağlanır. Modern cephelerde varzgeçilmez bir sistemdir
Her iki yüzeyi çeşitli kalınlıklarda (0,50 mm, 0,30 mm, 0,21 mm) alüminyum arası non-toxic (çevre dostu) polietilenden oluşan, dış yüzeyi değişik renkler ile kaplanabilen, taşıma, depolama ve uygulama aşamasında renkli yüzeyin zarar görmemesi için plastik film kaplı olan ve modern mimari yapılarda sıkça tercih edilen bir kaplama malzemesidir.
Kış bahçesi kullanımı ve yararları ile birçok kişinin ilgisini çekmektedir.Özellikle son dönemlerde artan yaz sıcaklarına çözüm olarak birçok alanda kullanılmaya başlayan kış bahçesi farklı modelleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.
Ofis camlı bölme duvarlar: modüllerde Yatay Camlı Bölme, Yarı Camlı Bölme, Tam Camlı Bölme, Ara Camlı Bölme uygulamalarının yanısıra, isteğe bağlı olarak çift cam Arası jaluzi uygulama seçeneği, düz yada mat cam kullanma alternatifleri ile mekana değer katar. Şeffaf, opak, reflekte, desenli, kumlu, lamine, temperli camlı, jaluzili gibi seçenekleri bünyesinde barındırabilen camlı ara bölme duvarlar çalışanlara huzurlu ve verimli çalışma ortamı sağlar.
Son 15 yılda hayatımıza giren ve her türlü binada bizi karşılayan fotoselli, radarlı ve emniyet fotoselli otomatik kapılar; Yaya trafiğini yönetmek ve binalarımıza öncelikle estetik kazandırmak amacıyla kullanılmaktaydı. Günümüzde ise estetik ve prestijli görünüm artık yeterli olmamakla birlikte enerji kaynaklarının giderek tükenmesi ve pahalı olması, iklimlendirilen ortamların ısısınının ve havasının korunması önem kazanmaktadır.
Tüm taşıyıcı sistemlerin çelikten üretildiği, özellikle deprem tehtidi taşıyan coğrafi bölgelerde tercih edilen, çoğunlukla çelik konstrüksiyon fabrika binaları, çelik konstrüksiyon hangar, çelik konstrüksiyon spor tesisleri, çelik konstrüksiyon depo ve çelik konstrüksiyon atölyelerde kullanılan, geniş açıklıklara ve yüksekliğe sahip çelik yapı sistemidir.
Bulunduğumuz mekanda merdivenlerden inerken tutunduğumuz korkuluklar, balkon veya teraslarda düşmeyi engellemek için kurulan korkuluklu sistemler, belli bir alanın sınırlanmasında kullanılan duvar dışındaki sistemler ve daha aklınıza gelen veya karşınıza çıkan birçok korkuluk sistemleri estetik şekillerde küpeşte sistemleri ile uygulanabilmektedir.